Domeinen

Een domeinnaam kopen

Uw bedrijf is ook een uniek merk, met een naam die dient als uithangbord voor uw bedrijf. Dezelfde aanpak geldt ook voor uw online aanwezigheid. Uw eigen domeinnaam helpt bij het bepalen van de identiteit van uw bedrijf op internet. Een domeinnaam kopen is een goede investering!

Het bezitten van een domeinnaam is de beste manier om mensen te laten weten wie u bent, wat u doet en waar ze uw producten kunnen vinden.

Wat is een domeinnaam?

Het kiezen van een domeinnaam is een belangrijke stap bij het starten van uw website. Het moet met zorg worden gekozen en kan een groot effect hebben op zowel SEO als hoe professioneel uw site er in de wereld uitziet. Bij het kiezen van een domeinnaam zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden; men kan ervoor kiezen om met de naam van hun bedrijf te gaan, terwijl anderen misschien iets specifiekers willen.

Krijg een unieke domeinnaam

Met een domeinnaam straal je online professionaliteit uit. U wilt ook voorkomen dat de naam van uw bedrijf in handen komt van iemand anders, bijvoorbeeld een concurrent. Het kopen van uw eigen domeinnaam is een goed idee omdat het gemakkelijk te onthouden is en er zijn veel sites die u helpen erachter te komen hoeveel het gaat kosten.

JA, IK WIL GRAAG EEN GRATIS OFFERTE

Waarom maken jullie alleen Wordpress sites?

Wij zijn begonnen met ons te verdiepen in Wordpress en uiteindelijk dit onze specialiteit te maken. Dit systeem is makkelijk voor onze klanten om te bloggen en media toe te voegen. Ook kunnen wij nu op maat websites afleveren zonder standaard templates.

Hoeveel ervaring hebben jullie in deze branche?

Wij hebben nu meer dan 8 jaar ervaring in het designen van Websites. Nu 2 jaar een bedrijf en kennen we elk punt wat een website goed maakt of goed gevonden word door de zoekmachines

Label 111 staat altijd voor je klaar. Als er iets moet veranderen, bieden we een gratis 24/7 klantenservice en voegen we websitewijzigingen toe aan je maand- of jaarcontract. Ook zorgen we voor een razendsnel webdesign dat hoog scoort in de zoekresultaten van Google.

stars

Lokale SEO

Lokale SEO is het proces van het optimaliseren van uw lokale bedrijfswebsite om bovenaan de zoekresultaten van Google te komen. Dit zal de zichtbaarheid vergroten en u helpen klanten in uw regio aan te trekken.

Lokale SEO gaat niet alleen over het rangschikken van zoekwoorden met geografische modifiers, maar ook over het rangschikken van generieke termen met een lokale bedoeling. Om dit goed te doen, moet u uw site voor beide typen zoekwoorden optimaliseren. We bieden onze klanten drie hoofddiensten: On-page optimalisatie en zoekwoordonderzoek Lokale citaten bouwen (Google My Business, Bing Places)

Snelle WordPress-website

Een website is het gezicht van uw bedrijf op internet. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze naar u en uw producten of diensten zoeken. Een goede website kan het verschil maken tussen een bezoeker die alleen maar rondkijkt en een bezoeker die iets bij je koopt. Een goede website moet gebruiksvriendelijk, snel, responsief en gemakkelijk te updaten zijn. Het moet er ook professioneel uitzien en bezoekers vertrouwen geven in uw bedrijf of merk.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Waarmee kunnen we je helpen?