Ontdek enkele kanalen zonder gezicht die maandelijks een goed inkomen verdienen via YouTube


Enkele kanalen zonder gezicht die maandelijks een goed inkomen verdienen via YouTube

Enkele kanalen zonder gezicht die maandelijks een goed inkomen verdienen via YouTube

Je hoeft niet per se je gezicht te laten zien op YouTube om succesvol te zijn en een goed inkomen te verdienen. Er zijn veel kanalen zonder gezicht die erin slagen om een groot publiek aan te trekken en veel geld te verdienen. Hier zijn enkele kanalen zonder gezicht die maandelijks een goed inkomen verdienen via YouTube.

Dude Perfect

Dude Perfect is een groep vrienden die online video’s maken over trucjes met sportartikelen. Ze zijn erin geslaagd om meer dan 57 miljoen abonnees aan te trekken en verdienen naar schatting tussen de 20 en 30 miljoen dollar per jaar via hun YouTube-kanaal. Ze maken gebruik van creatieve trucjes, uitdagingen en andere activiteiten om hun publiek te vermaken.

5-Minute Crafts

5-Minute Crafts is een kanaal dat tutorials biedt voor verschillende doe-het-zelf-projecten. Ze hebben meer dan 70 miljoen abonnees en verdienen naar schatting tussen de 20 en 30 miljoen dollar per jaar via hun YouTube-kanaal. Het kanaal biedt tutorials voor alles, van het maken van decoraties tot het schoonmaken van je huis.

Tasty

Tasty is een kanaal dat video’s biedt over koken en bakken. Ze hebben meer dan 44 miljoen abonnees en verdienen naar schatting tussen de 10 en 20 miljoen dollar per jaar via hun YouTube-kanaal. Het kanaal biedt korte video’s over het maken van eenvoudige en smakelijke recepten.

Howto & Style

Howto & Style is een categorie op YouTube die video’s biedt over verschillende onderwerpen, waaronder mode, make-up, haar en meer. Er zijn veel kanalen zonder gezicht binnen deze categorie die succesvol zijn en een goed inkomen verdienen, zoals Cute Girls Hairstyles, dat naar schatting tussen de 1 en 5 miljoen dollar per jaar verdient.

Conclusion

Je hoeft niet je gezicht te laten zien op YouTube om succesvol te zijn en geld te verdienen. Kanalen zonder gezicht kunnen net zo succesvol zijn als kanalen met een persoonlijkheid en kunnen een groot publiek aantrekken en veel geld verdienen. Of je nu geïnteresseerd bent in sport, koken, doe-het-zelf-projecten of mode, er is een kanaal zonder gezicht op YouTube dat bij je past.

Label 111 staat altijd voor je klaar. Als er iets moet veranderen, bieden we een gratis 24/7 klantenservice en voegen we websitewijzigingen toe aan je maand- of jaarcontract. Ook zorgen we voor een razendsnel webdesign dat hoog scoort in de zoekresultaten van Google.

stars

Lokale SEO

Lokale SEO is het proces van het optimaliseren van uw lokale bedrijfswebsite om bovenaan de zoekresultaten van Google te komen. Dit zal de zichtbaarheid vergroten en u helpen klanten in uw regio aan te trekken.

Lokale SEO gaat niet alleen over het rangschikken van zoekwoorden met geografische modifiers, maar ook over het rangschikken van generieke termen met een lokale bedoeling. Om dit goed te doen, moet u uw site voor beide typen zoekwoorden optimaliseren. We bieden onze klanten drie hoofddiensten: On-page optimalisatie en zoekwoordonderzoek Lokale citaten bouwen (Google My Business, Bing Places)

Snelle WordPress-website

Een website is het gezicht van uw bedrijf op internet. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze naar u en uw producten of diensten zoeken. Een goede website kan het verschil maken tussen een bezoeker die alleen maar rondkijkt en een bezoeker die iets bij je koopt. Een goede website moet gebruiksvriendelijk, snel, responsief en gemakkelijk te updaten zijn. Het moet er ook professioneel uitzien en bezoekers vertrouwen geven in uw bedrijf of merk.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Waarmee kunnen we je helpen?