• 085 060 2539
  • info@label111.nl

Website Offerte Aanvragen

Website Offerte Aanvragen

Bent u op zoek naar een professionele website voor uw bedrijf? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte Wordpress websites. Onze websites zijn niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk, maar zien er ook nog eens fantastisch uit.

Klanttevredenheid

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en doelstellingen te bespreken. Samen met u ontwerpen we een website die aansluit bij uw huisstijl en doelgroep. Ook na oplevering van uw website kunt u rekenen op onze support. We helpen u graag verder als u vragen heeft of als u iets wilt aanpassen aan uw website.

Onze Wordpress Websites Op Maat

Wilt u een website die echt opvalt tussen de concurrentie? Bij ons krijgt u een unieke website die speciaal is ontworpen voor uw bedrijf. We zorgen ervoor dat uw website niet alleen mooi is, maar ook snel en veilig. Door de juiste technieken te gebruiken, zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar is in de zoekmachines en u meer potentiële klanten aantrekt.

Lokale SEO

Wilt u meer klanten uit uw eigen regio aantrekken? Wij helpen u graag met lokale SEO. Door onze specifieke technieken zorgen we ervoor dat uw bedrijf snel groeit in de zoekresultaten. Hierdoor kunt u meer bezoekers op uw website krijgen en meer klanten aantrekken. Uw website wordt beter vindbaar en zichtbaar voor mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten in uw regio.

Website Offerte Aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vraag dan nu een offerte aan. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf online groeit. We kijken er naar uit om u te helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw website.

Websites van hoge kwaliteit

Wij geloven in minder plug-ins en eenvoudige, snelladende websites, omdat we weten hoe frustrerend een trage website kan zijn. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten, zoals mobiele telefoons en tablets, zodat u altijd verbonden blijft met uw klanten.

Less is more

Wij kiezen ervoor om geen kant-en-klare thema's te gebruiken, omdat deze ongewenste functies kunnen bevatten die u niet nodig heeft, of het geheel onnodig ingewikkeld kunnen maken. In plaats daarvan ontwikkelen wij ons eigen ontwerp om aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites te creëren.

Gespecialiseerd in op maat gemaakte WordPress-websites

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress-websites die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. Onze ervaren ontwikkelaars zorgen ervoor dat uw website niet alleen functioneel en visueel aantrekkelijk is, maar ook eenvoudig te beheren en te onderhouden. Wij staan garant voor kwaliteit en gebruiksgemak, zodat u zich kunt richten op het laten groeien van uw onderneming.

Voor wie maken we websites?

Hoewel wij niet uitsluitend websites bouwen voor dit specifieke type schoonheidssalons, hebben wij opmerkelijke resultaten behaald met deze branche. We hebben meer dan 400 zoekwoorden weten te positioneren in de top 5 van de zoekresultaten. Deze succesvolle ervaring stelt ons in staat om optimaal rendement te halen voor schoonheidssalons en hun online aanwezigheid te versterken.

Firenze The Label

Voor Firenze the Label hebben wij een op maat gemaakte print-on-demand webshop ontwikkeld in WooCommerce. Hierbij hebben wij ook gezorgd voor een naadloze integratie van het bestelsysteem en een geoptimaliseerde zoekmachine strategie.

Offerte aanvragen

Ontdek de kracht van een op maat gemaakte website voor jouw schoonheidssalon bij Label 111! Wij bieden hoogwaardige websites aan tegen een vaste prijs van slechts 750 euro. En dat is nog niet alles! Bij deze prijs is lokale SEO-optimalisatie inbegrepen, waardoor jouw salon beter vindbaar wordt in de lokale zoekresultaten. Daarnaast rekenen we een jaarlijkse vergoeding van 150 euro voor hosting en onderhoud van jouw website.
Alles in 1 pakket
750
Offerte aanvragen
Wat zit er in het pakket?
  • Converterende landingspagina
  • Wordpress CMS
  • Lokale SEO Optimalisatie
  • Boekingssysteem naar keuze
  • Hosting en Onderhoud*
More Benefits

Meest gestelde vragen

Website Offerte aanvragen

Wil je graag een professionele wordpress website laten maken voor jouw schoonheidssalon? Bij Label 111 staan we klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Vul het onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

Bekijk Projecten

Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden. Wij kunnen niet wachten om een website voor jou te ontwikkelen die de top van de zoekresultaten bereikt!

Gratis SEO Scan

Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

Wat je leert met onze SEO-analyse:

  • De prestaties van je website in Google.

  • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

  • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

Contact formulier