Website

Websites van hoge kwaliteit

Wij geloven in minder plug-ins en eenvoudigere websites die snel laden - omdat we weten hoe frustrerend het is als je website langzaam opstart. We maken websites die werken op alle apparaten, inclusief mobiele telefoons en tablets, zodat u altijd in contact kunt blijven met uw klanten.

Less is more

We gebruiken geen thema's omdat ze ongewenste functies kunnen bevatten die je niet nodig hebt, of dingen onnodig compliceren. We ontwikkelen ons eigen ontwerp om websites te maken die er geweldig uitzien en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Wordpress CMS

Onze sites die we voor onze klanten maken, bevatten geen standaard Wordpress-thema en herbouwen dit. Nee! We ontwerpen het zelf en dat betekent dat we het ontwerp volledig in eigen hand hebben. Het beste is dat we niet veel plug-ins nodig hebben!

Waarom zou je voor Label 111 kiezen?

Responsieve website

Als vertrouwd webdesignbedrijf zijn we gespecialiseerd in het bouwen van websites die er goed uitzien op elke browser en elk apparaat. De functionaliteit van de website is ook goed doordacht, waardoor het gemakkelijk is om vanuit elk oogpunt te communiceren.

Migratie

Het verplaatsen van een site naar een nieuwe serviceprovider is soms lastig. Gelukkig kunnen we u het gedoe besparen en het voor u doen met minimale downtime. Ons team heeft uitgebreide ervaring met het verhuizen van sites waardoor we migraties sneller kunnen uitvoeren.

E-commerce Oplossingen

Wij zijn experts op het gebied van WooCommerce-integratie en het creëren van een betrouwbare eCommerce-website voor uw bedrijf. We zorgen er ook voor dat u belangrijke plug-ins met de nodige functies opneemt, zodat u de perfecte online winkel voor uw klanten kunt creëren.

Betaaloplossingen

We zijn experts in het integreren van verschillende betalingsgateways en -methoden voor WordPress en andere websites. We implementeren ook strikte beveiligingsmaatregelen om een naadloze ervaring en veilige transactie voor gebruikers van over de hele wereld te garanderen.

CMS-development

We maken sneller websites van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van de functionaliteit van WP CMS, zijn we in staat om een verbluffende en gebruiksvriendelijke website te maken - gemakkelijker dan ooit om te updaten.

Onderhoud

Onze webontwikkelaars zijn er om u te helpen bij het updaten en onderhouden van uw site. Ze hebben ervaring met het onderhouden van eersteklas websites, dus u kunt er zeker van zijn dat ze altijd op het snijvlak van technische innovaties zullen staan.

Probleemoplossingen

We zijn geobsedeerd om ervoor te zorgen dat uw WordPress-site werkt zoals het hoort. Onze analisten evalueren elke website van geval tot geval en vinden eventuele gebreken die kunnen worden verholpen, zodat u probleemloos kunt blijven werken.

JA, IK WIL GRAAG EEN GRATIS OFFERTE

Waarom maken jullie alleen Wordpress sites?

Wij zijn begonnen met ons te verdiepen in Wordpress en uiteindelijk dit onze specialiteit te maken. Dit systeem is makkelijk voor onze klanten om te bloggen en media toe te voegen. Ook kunnen wij nu op maat websites afleveren zonder standaard templates.

Hoeveel ervaring hebben jullie in deze branche?

Wij hebben nu meer dan 8 jaar ervaring in het designen van Websites. Nu 2 jaar een bedrijf en kennen we elk punt wat een website goed maakt of goed gevonden word door de zoekmachines

Label 111 staat altijd voor je klaar. Als er iets moet veranderen, bieden we een gratis 24/7 klantenservice en voegen we websitewijzigingen toe aan je maand- of jaarcontract. Ook zorgen we voor een razendsnel webdesign dat hoog scoort in de zoekresultaten van Google.

stars

Lokale SEO

Lokale SEO is het proces van het optimaliseren van uw lokale bedrijfswebsite om bovenaan de zoekresultaten van Google te komen. Dit zal de zichtbaarheid vergroten en u helpen klanten in uw regio aan te trekken.

Lokale SEO gaat niet alleen over het rangschikken van zoekwoorden met geografische modifiers, maar ook over het rangschikken van generieke termen met een lokale bedoeling. Om dit goed te doen, moet u uw site voor beide typen zoekwoorden optimaliseren. We bieden onze klanten drie hoofddiensten: On-page optimalisatie en zoekwoordonderzoek Lokale citaten bouwen (Google My Business, Bing Places)

Snelle WordPress-website

Een website is het gezicht van uw bedrijf op internet. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze naar u en uw producten of diensten zoeken. Een goede website kan het verschil maken tussen een bezoeker die alleen maar rondkijkt en een bezoeker die iets bij je koopt. Een goede website moet gebruiksvriendelijk, snel, responsief en gemakkelijk te updaten zijn. Het moet er ook professioneel uitzien en bezoekers vertrouwen geven in uw bedrijf of merk.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Waarmee kunnen we je helpen?